Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 01 juli 2022

   Allas rätt till kärlek

   Lördagen den 2 juli är det dags för årets pridefestival i Varberg. Vi är stolta samarbetspartners!

  • 01 juli 2022

   Första skate-tag i framtida skatepark

   Igår hade vi spadtagsceremoni för Varbergs första skatepark i kommunal regi. Eller ska vi kalla det ett ”första skate-tag”? Med skateboards ombyggda till spadar fick vi grävhjälp av unga inbitna skejtare från Varberg skateboardförening. Tillsamman...

  • 23 juni 2022

   Kallbadhuset strålar mot turisterna

   Under våren och försommaren har Kallbadhusets östra fasad renoverats. Med stor respekt för byggnadens kulturhistoriska värde har snickerier återställts och målats i ursprunglig kulör.

  • 17 juni 2022

   Kallbadhuset utsatt för skadegörelse

   Någon eller några personer har under natten tagit sin in på Kallbadhuset. Solstolar har burits upp på taket och i vattnet låg spiror från fasaden.

  • 16 juni 2022

   AUTOBENTO smygöppnar

   Är du nyfiken på en matupplevelse med asiatiska toner, ackompanjerat av robotar? Då ska du ta dig till vår nya hyresgäst AUTOBENTO på Västra Vallgatan.

  • 15 juni 2022

   Hur går det för Magasinet på Hoken?

   Det lilla Magasinet som står ute på Hoken är från 1920-talet och var alldeles nyligen en hemlighet för gemene man. Nu arbetas det för att ge platsen nytt liv.

  • 08 juni 2022

   Välkommen till vår nya hemsida!

   Vi är väldigt glada över att kunna visa upp en omarbetad hemsida med ny design. Nya varbergsfastighets.se har liknande struktur som vår gamla hemsida men med färre antal sidor och inte minst ett nytt och fräscht utseende.