Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 27 januari 2023

   Nya spa-upplevelser med utsikt över havet

   Under stora delar av 2022 pågick ett spännande utvecklingsprojekt med Stadshotellet & Asia Spa. Ett projekt som stärker såväl hotellets erbjudande som att bidra till stadens attraktion i stort.

  • 27 januari 2023

   Vi rivstartade året med en kontraktsskrivning

   Precis efter årsskiftet är vi glada över att berätta att vi skrev kontrakt med Serneke för om- och tillbyggnation av Trönninge skola. Byggnationen ska ge plats för ytterligare 200 elever, skolan har idag plats för 800 elever.

  • 18 januari 2023

   Ombyggnationen på Fästningsterrassen klar

   Besökare till "Upp i det blå" skyddas nu från vädrets makter. Restaurang Fästningsterrassen är välbesökt under sommarhalvåret, men den öppna platsen på plan två har haft ett utsatt läge. Nu är stora glaspartier och permanent tak på plats. Ombyggna...

  • 12 januari 2023

   Stadshus C – ett projekt med återbruk på agendan

   Cirkulärt byggande och återbruk är en del av lösningen på byggbranschens stora utmaningar när det gäller resursförbrukning och klimatpåverkan. År 2020 stod bygg- och fastighetssektorn för 21% av Sveriges totala utsläpp av växthusgaser. VFAB inlede...