Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 24 februari 2023

   Kontraktskrivning för räddningsstation och förskola

   Den gråmulna februaridagen lyses upp av att vi idag skriver kontrakt med tilldelad entreprenör i två av våra kommunala projekt, Värö Räddningsstation och Trönningenäs förskola. Wästbygg AB vann båda upphandlingarna.

  • 15 februari 2023

   Ny upphandling - konstgräsplan

   Vi har nöjet att meddela att vi nyligen gick ut med en upphandling för anläggning av konstgräsplan i Väröbacka, norr om Varberg. Fotbollsplanen ska placeras helt i närheten av Väröbackaskolans idrottshall.

  • 14 februari 2023

   Hjärtat är viktigt!

   Det uppmärksammar vi och våra hyresgäster lite extra idag på Alla hjärtans dag! Vet du var det finns hjärtstartare i Varberg?

  • 09 februari 2023

   Fler sittplatser och bättre belysning

   Det råder full aktivitet på Påskbergsvallen (tidigare Varberg Energi Arena), i Varberg. Till våren ska en ny läktarsektion stå klar. Betongblocken är tunga, belysningsmasterna är höga och tidplanen är tight, trots det har projektledare Filip Sundv...

  • 02 februari 2023

   En tidskapsel funnen

   I samband med rivningen av huset på Drottninggatan 9 fick Jörgen och Fatmir en överraskande hälsning från byggnadsarbetare, yrkesaktiva 1955.