Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 01 juli 2024

   Sommartider 2024

   Visst tycker ni som vi att sommaren i Varberg är något alldeles extra? För att hinna njuta av vår sommarstad har många av oss tagit lite ledigt. Under perioden 8 juli - 2 augusti har vi lägre bemanning.

  • 27 juni 2024

   Fastigheter i pridekostym

   Pride Varberg fyller 10 år. Detta har uppmärksammats på olika sätt hela veckan. Bland annat lyser Stadshotellet och Rådhuset i regnbågens färger!

  • 20 juni 2024

   Välkommen till Rotundan

   Den 27 juni kan du komma till Nöjesparken och se hur det har blivit i Rotundan efter renoveringen. Klockan 17.00 är det öppen föreläsning med lokalhistorikern Peter Börjesson. Välkommen!

  • 19 juni 2024

   Ny hyresgäst på Västra Vallgatan

   På Västra Vallgatan 43 har vi nöjet att välkomna en ny hyresgäst. Det är restaurangen Que Pasa som precis slagit upp dörrarna.

  • 18 juni 2024

   Stort delavslut i stadshus C

   Ombyggnationen i kvarteret Postmästaren, stadshus C, har pågått sedan november 2022. Nu är stora delar av arbetet klart och nya och ljusa lokaler har överlämnats till hyresgästen, Varbergs kommun. Det pågår dock arbeten i kvarteret året ut.

  • 14 juni 2024

   Rotundan bjuder upp till dans

   Sedan 1930-talet har Rotundan med sin ovala form stått värd för såväl artister och akrobater, som idrottsutövare i tennis och prickskytte. Nu står anrika Rotundan i Nöjesparken klar efter varsam renovering och uppgradering för att fortsatt kunna v...

  • 12 juni 2024

   Signerat kontrakt för maskinhall på Övrevi IP

   Nu har vi skrivit kontrakt med Turessons Bygg i Varberg AB för byggnationen av en ny maskinhall på Övrevi IP.

  • 05 juni 2024

   Tätt tak på Håstensskolan

   Idag ljöd en välkänd melodi över skolgården när glassbilen kom körande med en viktig leverans. Det skulle firas!

  • 04 juni 2024

   Små kreatörer fixade spadtag i Limabacka

   Nu börjar vi bygga Limabacka förskola. Här ska det bli plats för 160 barn. Tio av 4-åringarna var med och markerade byggstarten vid dagens spadtag.

  • 03 juni 2024

   Vi välkomnar en ny hyresgäst på Torggatan

   Det är det danska klädmärket Copenhagen Luxe som intagit lokalen längs gågatan. För drygt ett par veckor sedan var det öppningspremiär för pop-up butiken som kommer gästa Varberg under sommaren.