Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 10 juli 2024

   Kontroller och viktig milstolpe – Skällinge räddningsstation

   Byggnationen av den nya räddningsstationen i Skällinge går enligt tidplan. Lagom till semestern når projektet milstolpen ”tätt hus”. I slutet av juni var det dags för kontroller på bygget.

  • 08 juli 2024

   Problem med laddning närmar sig en lösning - P-hus Falkenbäck

   I slutet av januari invigdes det nya parkeringshuset i kvarteret Falkenbäck. Ett halvår senare går det fortfarande inte att ladda bilen i p-huset, något som frustrerar både användare och fastighetsägare.

  • 08 juli 2024

   Så här tycker våra hyresgäster

   Den årliga kundundersökningen, som går ut till våra hyresgäster är genomförd och resultatet har landat. Vi kan glädjande konstatera att våra hyresgäster ger oss ett mycket gott betyg då årets index slutade på 74 poäng, en ökning jämfört med 2023 å...

  • 05 juli 2024

   En större version av Trönninge skola

   På uppdrag av Varbergs kommun har Trönninge skola byggts ut. Nu är skolan överlämnad till verksamheten.

  • 03 juli 2024

   Bygget på Väröbackaskolan drar igång!

   Eleverna har gått på välförtjänt sommarlov och vi drar igång med markarbetet för det nya huset.

  • 01 juli 2024

   Sommartider 2024

   Visst tycker ni som vi att sommaren i Varberg är något alldeles extra? För att hinna njuta av vår sommarstad har många av oss tagit lite ledigt. Under perioden 8 juli - 2 augusti har vi lägre bemanning.