Nyheter

  • 19 september 2023

   Nu påbörjas bygget av ny förskola i Bläshammar

   Nu bygger vi ny förskola med plats för 120 barn där en nytänkande satsning på utemiljön ska främja barnens viktigaste uppdrag - leken!

  • 14 september 2023

   Snart får Veddige IP nytt konstgräs

   Konstgräsplanen på Veddige IP anlades för 14 år sedan och är nu i behov av upprustning. Vi har skrivit kontrakt med tilldelad entreprenör och projektet med att byta ut konstgräsmattan startar nu i oktober.

  • 07 september 2023

   Freden - en skatepark i världsklass

   Väntan var lång, men i juli stod Freden äntligen klar. Varbergs skateboardåkare och tillresta besökare har under sommaren kunnat njuta av en anläggning av absoluta världsklass. Den 2 september hölls den officiella invigningen av parken i samband m...

  • 04 september 2023

   Rundresa i det växande Varberg

   Under en eftermiddag bjöd vi med kommunstyrelsens arbetsutskott, Varbergs kommuns kommundirektör och VFABs styrelse att besöka många av de kommunala byggprojekt som vi genomför på uppdrag av Varbergs kommun. En inspirerande dag fylld av spännande ...

  • 28 augusti 2023

   Begränsad framkomlighet vid p-hus Kyrkoherden

   Måndagen den 4 september påbörjas arbetet med att tvätta fasaden i kvarteret Kyrkoherden. Arbetet kan innebära begränsad framkomlighet, kör extra försiktigt.

  • 23 augusti 2023

   Skön utevistelse och ny lokal för idrott och hälsa

   Björkedalsskolans utemiljö har fått ett lyft med nya möjligheter till aktiviteter och lek. En komplementbyggnad är uppförd i anslutning till skolgården, lokalen är ämnad för undervisning i idrott och hälsa.