Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 24 februari 2024

   Ljusmanifestation för Ukraina

   Idag, lördag den 24 februari är det två år sedan Ryssland inledde sin fullskaliga invasion av Ukraina. Det uppmärksammar Varberg genom ljusmanifestation.

  • 23 februari 2024

   Flaggning och ljusmanifestation för Ukraina

   På lördag är det två år sedan Ryssland inledde sin fullskaliga invasion av Ukraina. Det uppmärksammar vi med flaggning och ljusmanifestation under helgen.

  • 20 februari 2024

   Operatörsrekrytering till Tullhuset och Kallbadhuset

   I hamnen, strax intill kajkanten ligger Tullhuset byggt 1883. Ett stenkast bort ligger Kallbadhuset, uppfört i sin nuvarande form 1903. Här finns också Barnens badstrand, Varbergs fästning och Strandpromenaden.

  • 06 februari 2024

   Markarbeten runt p-hus Falkenbäck

   Under våren arbetar Varbergs kommun med markarbeten och utemiljö runt kvarteret Falkenbäck. Arbetet påverkar åtkomsten till trapphusen från parkeringsgaraget.

  • 05 februari 2024

   Verksamheten flyttar in i Värö räddningsstation

   Lördagen den 3 februari gick flyttlasset från den gamla räddningsstationen, tvärs över vägen, till den nya, moderna, stationen som nu står klar. Räddningstjänsten i Värö har nu rymliga och moderna lokaler som uppfyller verksamhetens behov samt för...

  • 01 februari 2024

   Parkeringsgaraget i kvarteret Falkenbäck är öppet

   Torsdagen den 1 februari invigdes parkeringsgaraget i det nybyggda kvarteret Falkenbäck och öppnade därmed för allmänheten.

  • 26 januari 2024

   Kontrakt signerat för bygget av Limabacka förskola

   Torsdagen den 25 januari skrevs kontrakt med Skanska. Under våren 2024 påbörjas bygget av den nya förskolan i Limabacka. En förskola i två plan med plats för 160 barn, vilka får en utemiljö indelad i lekzoner – där den vilda delen hamnar i skogsbr...

  • 12 januari 2024

   Entreprenör klar för ombyggnad av Rotundan

   Arbetet med Rotundan har pågått sedan september 2023. Projektet är uppdelat i två delar, underhållsarbete och utveckling. Den 8 januari skrevs kontrakt med MTA för det senare.

  • 03 januari 2024

   Ändrade öppettider för växel och leveransmottagning

   Från och med den 8 januari har vi ändrade öppettider i Tullhuset. Vår växel är bemannad vardagar kl 9-15 med lunchstängt kl 12-13, under våra öppettider har vi möjlighet att ta emot varuleveranser.

  • 02 januari 2024

   Öppning av p-hus Falkenbäck dröjer

   Byggnationen av det nya parkeringshuset i Falkenbäck är klar men trots det kommer det dröja ett litet tag innan garaget öppnar för allmänheten. Anledningen är att parkeringssystemet för kameraavläsning som innebär att parkeringstiden registreras a...