Två personer sitter jämte varandra vid ett konferensbord. Båda personerna skrattar.

  Lediga tjänster

  Varberg växer – vill du vara med och utveckla staden tillsammans med oss? Just nu söker vi en ekonomichef.

  På VFAB är vi personer som arbetar inom byggprojektledning, fastighetsförvaltning, utveckling, ekonomi, hållbarhet och kommunikation - för att nämna några. Hos oss är arbetsdagarna omväxlande och vi får vara kreativa och utvecklas i en av landets vackraste och snabbast växande kommuner.

  Har vi inga lediga tjänster som passar dig just nu? Då är du varmt välkommen med en spontanansökan. Skicka in dina uppgifter till vfabrekrytering@varberg.se.

  Sommarjobbare till fastighetsavdelningen

  Är du praktisk, lösningsorienterad, social och tycker om att ge god service? Då kanske det är just dig vi söker till vår fastighetsavdelning i sommar.

  Vad får du av oss?

  Du får ett arbete med mycket variation där ingen dag är den andra lik. Dina arbetsuppgifter varieras med praktiskt arbete som bland annat tillsyn och underhåll av våra fastigheter men även en del och administrativa uppgifter. Du får vara med och sköta om några av Varbergs pärlor såsom Societen, Kallbadhuset och Åkulla. Dessutom blir du en del i gemenskapen i ett glatt, prestigelöst gäng där det aldrig är långt till skratt.

  Arbetsuppgifter

  Du kommer arbeta på vår fastighetsavdelning med bland annat tillsyn, skötsel och underhåll av våra fastigheter, hantering av felanmälan/växel samt hjälpa våra kunder. I tjänsten ingår även att vara behjälplig i våra parkeringsanläggningar samt sköta grundläggande administration i bolaget.

  Kvalifikationer

  Du tycker om att ge god service, är prestigelös, ser lösningar till problem, är praktisk och kan arbeta självständigt. Vi ser också att du är en person som gillar variation och kan blanda praktiskt arbete med service och administration.

  Erfarenhet och/eller utbildning inom området samt språkkunskaper inom engelska/tyska är meriterande.

  Tjänsten kräver B-körkort och att behärska svenska språket i tal och skrift.

  Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och tjänstens innehåll formas delvis efter vem du är.

  Om arbetsplatsen

  Varbergs Fastighets AB (VFAB) bildades 1970 och är ett helägt dotterbolag till Varbergs Stadshus AB som i sin tur ägs till 100% av Varbergs kommun.

  Vårt uppdrag

  VFAB ska medverka till utvecklingen av Varbergs kommun genom att bygga, utveckla och förvalta samhällsnyttiga och attraktiva fastigheter, samt bedriva parkeringsverksamhet genom våra parkeringshus.

  AHA – står för Attraktiva, Hållbara och Affärsmässiga som är våra verksamhetsmål och beskriver hur vi ska arbeta, hur vi ska bemöta medarbetare, kunder, samarbetspartners, samt hur vi bidrar till att förverkliga Varbergs vision, att bli Västkustens kreativa mittpunkt.

  Våra verksamhetsområden

  VFAB har en samlad kompetens med tre huvudområden: byggprojektledning, fastighetsförvaltning/utveckling och parkeringsverksamhet. Utöver detta har vi flera stödfunktioner så som ekonomi, HR, kommunikation och hållbarhet.

  Urval och intervjuer sker löpande

  Anställningsform: Semestervikariat, tillträde enligt överenskommelse

  Varaktighet: 3-6 månader

  Placeringsort: Varberg

  Sista ansökningsdatum: Urval görs löpande, senast ansökningsdag 2023-04-26

  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Skicka in ansökan via mejl, ange referens Sommarjobbare, till vfabrekrytering@varberg.se

  Kontakt

  Har du frågor om sommarjobbet kontakta Bärne Nylin.

  Bärne Nylin

  Bärne Nylin

  Fastighetschef

  E-post: Barne.nylin@varberg.se
  Telefon: 0340-50 60 02

  Senast publicerad: