Tillsammans ska vi återgå till det normala

  Just nu är det mycket som inte ser ut som det brukar. För att förhindra smittspridning av coronaviruset, covid-19 är det viktigt att vi visar hänsyn till varandra och tar ansvar och följer myndigheternas rekommendationer. Samtidigt behöver vi blicka framåt och se på lösningar för att samhället ska kunna återgå till det normala igen.

  Som fastighetsägare med mycket kommersiella lokaler i vårt bestånd ser vi att de restriktioner som successivt införts medför stora utmaningar för många, inte minst besöksnäringen. Restauranger, hotell och handeln är hårt drabbade redan nu. Därför arbetar vi med fokus på att underlätta för och bidra till att situationen ska bli så hållbar som möjligt, både på kort och lång sikt.

  Vårt bolag hanterar även byggprojekt och har flera stora byggen igång, förskolor, äldreboende och simhall för att nämna några. Även om det finns orosmoln också i byggbranschen, har inget av våra projekt i nuläget tvingats dra ner på takten. Vi har också i dagarna lagt ut en ny förskola för upphandling. Detta är saker jag tycker gör gott för framtidstron.

  Nu ska vi använda oss av vår vision, västkustens kreativa mittpunkt, och hantera situationen på bästa sätt. Ett arbete som vi vill göra tillsammans med er!
  Till dig som vill samverka eller har idéer som kan stärka vår stadskärna – hör av dig till vår fastighetsutvecklare Anna-Kajsa Stengård.

  Kontakta Anna-Kajsa via e-post.

  Jag avslutar med ett citat från vår kommundirektör, Carl Bartler som jag tycker är en bra beskrivning på hur vi behöver agera nu:

  "Vad vi vet är att vi är starka när vi hjälps åt. Genom att hålla huvudet kallt och hjärtat varmt kan vi tillsammans både minska onödig rädsla och hålla vårt samhälle i gång."

  Allt gott,
  Martin Rylander, VD,
  Varbergs Fastighets AB.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: