Parkering

  Vi äger sex parkeringshus med totalt cirka 1200 parkeringsplatser i Varbergs centrum. Det är fri parkering inom tidsangivelsen, ett digitalt system registrerar din parkering automatiskt.

  Senaste nytt om parkering

  • Lorensberg, parkeringshus i Varberg
   Parkering ·

   Vill du låna en bil?

   Saknar du egen bil? Kanske är du på besök i Varberg, tagit tåg eller buss till stan och vill göra en utflykt? I parkeringshuset Lorensberg finns en poolbil som du kan låna under parkeringshusets öppettider, alla dagar kl 06-23. När bilen är tillgänglig står den parkerad på uppmärkt laddplats innanför entrén mot Östra Vallgatan.
  • Från utkiksplatsen ser man hamnen och hamnbassängen. På marken är vita moln målade och i det största står tre buliga statyer.
   Parkering ·

   Briggen – parkeringshus och utkiksplats

   I slutet av maj invigdes Utkiksplats Briggen. Från parkeringshusets översta plan har du en fantastisk utsikt över hamnen, fästningen och staden. Platsen har blivit ett nytt besöksmål för Varbergare och turister.
  • Illustration, en glad bil har parkerat under tak. Från bilen hänger en sladd med kontakt. Stjärnor och måne på mörktblå bakgrund.
   Parkering ·

   Nattparkering i alla parkeringshusen!

   Ombyggnationen i Kyrkoherden är färdigställd och det innebär att det nu är möjligt att nattparkera i alla våra parkeringshus.
   Nattparkering efterfrågas både av boende i centrum och besökare till staden.
  Lorensberg, parkeringshus i Varberg

  Tyck till om våra parkeringshus

  Hur är din parkeringsupplevelse? Besvara enkäten och lämna gärna synpunkter och feedback! Vi vill veta vad du tycker!

  Till enkäten
  Icon för parkering. En glad bil under tak.

  Vill du köpa ett parkeringstillstånd?

  Prislista och steg-för-steg guide som hjälper dig som förstagångsköpare.

  Till information om parkeringstillstånd

  Karta över våra parkeringshus

  Via Varbergskartan kan du hitta till våra parkeringshus. Vill du även se gatuparkeringar väljer du lager Trafik & Infrastruktur.