Byggprojekt

  Vi bygger på uppdrag av Varbergs kommun och i egen regi. Skolor och förskolor, särskilda boenden och simhall. Projekt i egen regi består i att utveckla och förvalta våra egna fastigheter.

  Senaste nytt från våra byggprojekt

  • Illustrationsbild av gruppbostad. Ljus träfasad och svart tak. Byggnaden omgärdas av grönska. 
   Byggprojekt ·

   Upphandling – Gruppbostad i Limabacka

   I Limabacka, norr om Varberg har vi fått i uppdrag av Varbergs kommun att projektleda bygget av en gruppbostad. Ett bostadsalternativ för vuxna personer med funktionsnedsättning som ger möjlighet att skapa ett eget hem. Den planerade gruppbostaden ska ha sex lägenheter om 45 kvadratmeter vardera.
  • En byggkran i perspektiv underifrån mellan huskropparna på Torggatan.
   Byggprojekt ·

   Byggkran på Torggatan

   Från den 15 augusti är det åter full fart i projektet som pågår uppe på taket i kvarteret Läkaren. Kranen kommer på plats igen och Torggatan smalnar av lite. Men bakom byggstöket har butikerna öppet som vanligt.
  • Två spadar gjorda av skateboards står lutade mot ett gallerstaket.
   Byggprojekt ·

   Första skate-tag i framtida skatepark

   Igår hade vi spadtagsceremoni för Varbergs första skatepark i kommunal regi. Eller ska vi kalla det ett ”första skate-tag”? Med skateboards ombyggda till spadar fick vi grävhjälp av unga inbitna skejtare från Varberg skateboardförening. Tillsammans med Lena Språng, ordförande i kultur- och fritidsnämnden, Ann-Charlotte Stenkil, kommunstyrelsens ordförande och Gösta Bergenheim ordförande Varbergs Fastighets AB markerades byggets start.

  Byggprojekt på kartan

  På Varbergskartan finns våra pågående byggprojekt utmärkta. VFAB har ett eget kartlager under rubriken Bygga och bo.