Byggprojekt

  Vi projektleder samhällsviktiga byggnationer på uppdrag av Varbergs kommun. Projekt i egen regi består i att utveckla och förvalta våra egna fastigheter.

  Senaste nytt från våra byggprojekt

  • Tre personer i varselväst och bygghjälm poserar på en byggarbetsplats. I bakgrunden en minigrävmaskin, en orange container och fasaden på nybygget. 
   Byggprojekt ·

   Miljömärkning Sverige kom på besök

   I projektet Limabacka gruppbostad arbetar vi mot att miljömärka byggnaderna enligt Svanen. Nu närmar sig slutfas i projektet och vår miljösamordnare Oskar Bank Norén träffade representanter från Svanen, Miljömärkning Sverige på byggarbetsplatsen.
  • Planritning över en del av Rotundan.
   Byggprojekt ·

   Ny upphandling, ombyggnad av Rotundan

   Just nu pågår ett omfattande renoveringsarbete på Rotundan. Parallellt med detta ska en ombyggnad ske. Lokalerna ska moderniseras för att möta dagens behov av faciliteter vid fester, möten och dansevenemang.
  • en man i ljusblå skjorta, en kvinna i rosa tröja och en man i randig ljus skjorta står bredvid varandra och ler mot kameran.
   Byggprojekt ·

   Kontrakt för Väröbackaskolan och ny konstgräsplan signerat

   Efter avslutad upphandling har vi nu skrivit kontrakt med Serneke för om- och tillbyggnaden av Väröbackaskolan samt nybyggnationen av Väröbackas nya konstgräsplan.