Byggprojekt

  Vi projektleder samhällsviktiga byggnationer på uppdrag av Varbergs kommun. Projekt i egen regi består i att utveckla och förvalta våra egna fastigheter.

  Senaste nytt från våra byggprojekt

  • Hörnmarkeringen på en fotbollsplan
   Byggprojekt ·

   Snart får Veddige IP nytt konstgräs

   Konstgräsplanen på Veddige IP anlades för 14 år sedan och är nu i behov av upprustning. Vi har skrivit kontrakt med tilldelad entreprenör och projektet med att byta ut konstgräsmattan startar nu i oktober.
  • Skateboardparken Freden synlig ovanifrån. Hela betongparken syns och ett myller av människor. Uppskattningsvis 1000 besökare.
   Byggprojekt ·

   Freden - en skatepark i världsklass

   Väntan var lång, men i juli stod Freden äntligen klar. Varbergs skateboardåkare och tillresta besökare har under sommaren kunnat njuta av en anläggning av absoluta världsklass. Den 2 september hölls den officiella invigningen av parken i samband med skateboardeventet Jam ’n Shine och SM i Park.
  • Utegården. Plattsatta gångar genom grönt gräs, flera bord och bänkar i trä. Odlingslådor längs husets fasad. Asfalterad multisportarena med basketkorg och målade linjer i marken.
   Byggprojekt ·

   Skön utevistelse och ny lokal för idrott och hälsa

   Björkedalsskolans utemiljö har fått ett lyft med nya möjligheter till aktiviteter och lek. En komplementbyggnad är uppförd i anslutning till skolgården, lokalen är ämnad för undervisning i idrott och hälsa.

  Hitta våra byggprojekt på Varbergskartan

  Vi bygger på uppdrag av Varbergs kommun och i egen regi.