Om oss

  Varbergs Fastighets AB (VFAB) bildades 1970 och är ett helägt dotterbolag till Varbergs Stadshus AB som i sin tur ägs till 100% av Varbergs kommun.

  AHA - vad betyder det?

  AHA står för Attraktiva, Hållbara och Affärsmässiga. Läs mer om våra strategiska målområden.

  Tre pilar har träffat mitt i prick i en darttavla

  Nyheter

  Illustrationsbild av gruppbostad. Ljus träfasad och svart tak. Byggnaden omgärdas av grönska. 
  Nyheter · 17 aug 2022

  Upphandling – Gruppbostad i Limabacka

  I Limabacka, norr om Varberg har vi fått i uppdrag av Varbergs kommun att projektleda bygget av en gruppbostad. Ett bostadsalternativ för vuxna personer med funktionsnedsättning som ger möjlighet att skapa ett eget hem. Den planerade gruppbostaden ska ha sex lägenheter om 45 kvadratmeter vardera.

  En byggkran i perspektiv underifrån mellan huskropparna på Torggatan.
  Nyheter · 16 aug 2022

  Byggkran på Torggatan

  Från den 15 augusti är det åter full fart i projektet som pågår uppe på taket i kvarteret Läkaren. Kranen kommer på plats igen och Torggatan smalnar av lite. Men bakom byggstöket har butikerna öppet som vanligt.

  Lorensberg, parkeringshus i Varberg
  Nyheter · 18 jul 2022

  Vill du låna en bil?

  Saknar du egen bil? Kanske är du på besök i Varberg, tagit tåg eller buss till stan och vill göra en utflykt? I parkeringshuset Lorensberg finns en poolbil som du kan låna under parkeringshusets öppettider, alla dagar kl 06-23. När bilen är tillgänglig står den parkerad på uppmärkt laddplats innanför entrén mot Östra Vallgatan.

  Karta över våra verksamheter

  Via Varbergskartan kan du hitta till våra fastigheter och parkeringshus, se var någonstans vi bygger och hitta till våra
  lediga lokaler. VFAB har ett eget kartlager under rubriken Bygga och bo.