För våra hyresgäster

  Välkommen till sidorna för dig som är hyresgäst. Här har vi samlat information för dig så att det är enkelt att hitta det du behöver. Vi delar även med oss av annat som kan vara intressant att veta.

  Fastighetsteam

  Till varje fastighet finns ett team med medarbetare som arbetar med allt från daglig drift och felavhjälpning till långsiktigt underhåll och utveckling. Har du frågor eller synpunkter som rör din lokal är det till teamet du ska vända dig – välkommen!

  Icon_kontakt_och_information_pratbubbla

  Viktigt för dig som är hyresgäst!

  Nu kan du prenumerera på viktig information och nyheter från oss.

  Felanmälan

  Har du upptäckt ett fel i någon av våra fastigheter? Då vill vi ha in din felanmälan via formuläret.

  Nyheter som berör dig som hyresgäst

  • Klossar har bilder av gubbar, en glad, en sur och en neutral. En pil pekar på den glada gubben. 
   Hyresgäst ·

   Så här tycker våra hyresgäster

   Den årliga kundundersökningen, som går ut till våra hyresgäster är genomförd och resultatet har landat. Vi kan glädjande konstatera att våra hyresgäster ger oss ett mycket gott betyg då årets index slutade på 74 poäng, en ökning jämfört med 2023 års 67 poäng.
  • En man i jeansskjorta står vid en whiteboard med en penna i handen. Han har skägg och ler.
   Hyresgäst ·

   Berätta om er upplevelse

   Varje vår skickar vi ut en kundundersökning där vi ber alla våra hyresgäster att svara på några frågor. Den 17 april startar 2024 års kundundersökning. Är du hyresgäst hos oss - håll utkik i din mejlkorg!
  • En gammal och nött enplansbyggnad i trä. Mörkt brun med vitt staket runt. 
   Hyresgäst ·

   Ny chans för glasskiosken på Getterön

   I Getteröns första vik ligger den ruffiga byggnaden från 1930 - 40-talet som fram till för tre år sedan tjänat som kiosk med försäljning av glass och dricka till sugna badgäster. Byggnaden är i dåligt skick och planen var att den skulle rivas, men under sommaren får den en chans till.
  Logotyp parkeringshus, illustration, En bil står parkerad under ett tak.

  Parkera som hyresgäst

  Till några av våra fastigheter finns parkeringsplatser i anslutning till byggnaden. Du som är hyresgäst erhåller ett parkeringstillstånd som ger dig möjlighet att parkera i mån av ledig plats.

  Söker du en ny lokal?

  Vi erbjuder rum i varierande storlekar i Kontorshotellet Tvillinghusen. Mitt i centrum hyr vi ut butikslokaler, restauranglokaler samt lokaler för hotellverksamhet. På vår fastighet i Varbergs hamnområde har vi lagerlokaler.

  Företagshuset, Ett av de två Tvillinghusen i Varberg. Kulturhistoriskt stenhus med fasad i beige toner