För våra hyresgäster

  Välkommen till sidorna för dig som är hyresgäst. Här har vi samlat information för dig så att det är enkelt att hitta det du behöver. Vi delar även med oss av annat som kan vara intressant att veta.

  Fastighetsteam

  Till varje fastighet finns ett team med medarbetare som arbetar med allt från daglig drift och felavhjälpning till långsiktigt underhåll och utveckling. Har du frågor eller synpunkter som rör din lokal är det till teamet du ska vända dig – välkommen!

  Icon_kontakt_och_information_pratbubbla

  Viktigt för dig som är hyresgäst!

  Nu kan du prenumerera på viktig information och nyheter från oss.

  Felanmälan

  Har du upptäckt ett fel i någon av våra fastigheter? Då vill vi ha in din felanmälan via formuläret.

  Nyheter som berör dig som hyresgäst

  • En gammal och nött enplansbyggnad i trä. Mörkt brun med vitt staket runt. 
   Hyresgäst ·

   Ny chans för glasskiosken på Getterön

   I Getteröns första vik ligger den ruffiga byggnaden från 1930 - 40-talet som fram till för tre år sedan tjänat som kiosk med försäljning av glass och dricka till sugna badgäster. Byggnaden är i dåligt skick och planen var att den skulle rivas, men under sommaren får den en chans till.
  • Bild från bryggan upp mot huset. Röd byggnad i gammalsvensk stil men stor träterrass.
   Hyresgäst ·

   Elever i årskurs 3 byter klassrummet mot Åkulla

   För tredje året i rad har vi erbjudit kommunens tredjeklassare att under en dag byta ut sina vanliga undervisningslokaler mot naturen runt Åkulla friluftsgård. Där kan eleverna praktisera allemansrätten under bokskogens trädkronor och lyssna till historien om Bockstensmannen på självaste fyndplatsen.
  • På en ljusblå bakgrund står det "Vi vill veta vad du tycker". Bredvid texten en vit post-it lapp med ett frågetecken.
   Hyresgäst ·

   Enkät på väg ut

   Varje vår skickar vi ut en enkätundersökning, så kallad Nöjd-Kund-Index (NKI) till våra hyresgäster. Vi ställer frågor om lokalen de hyr, hur vår service och kommunikation uppfylls samt hur vi fullföljer vårt uppdrag som hyresvärd.
  Logotyp parkeringshus, illustration, En bil står parkerad under ett tak.

  Parkera som hyresgäst

  Till några av våra fastigheter finns parkeringsplatser i anslutning till byggnaden. Du som är hyresgäst erhåller ett parkeringstillstånd som ger dig möjlighet att parkera i mån av ledig plats.

  Söker du en ny lokal?

  Vi erbjuder rum i varierande storlekar i Kontorshotellet Tvillinghusen. Mitt i centrum hyr vi ut butikslokaler, restauranglokaler samt lokaler för hotellverksamhet. På vår fastighet i Varbergs hamnområde har vi lagerlokaler.

  Företagshuset, Ett av de två Tvillinghusen i Varberg. Kulturhistoriskt stenhus med fasad i beige toner