Fastigheter

  Kommunalt bolag för ägande av fastigheter med kommersiella lokaler och parkeringshus, där flera byggnader har ett kulturhistoriskt värde för Varberg.

  Senaste nytt från våra fastigheter

  • Ukrainas flagga svajar mot blå himmel. Foto taget Yehor Milohrodskyi
   Fastighet ·

   Flaggning och ljusmanifestation för Ukraina

   På lördag är det två år sedan Ryssland inledde sin fullskaliga invasion av Ukraina. Det uppmärksammar vi med flaggning och ljusmanifestation under helgen.
  • Illustration av Tullhusets möjliga utformning med glasveranda som vetter mot sydväst.
   Fastighet ·

   Operatörsrekrytering till Tullhuset och Kallbadhuset

   I hamnen, strax intill kajkanten ligger Tullhuset byggt 1883. Ett stenkast bort ligger Kallbadhuset, uppfört i sin nuvarande form 1903. Här finns också Barnens badstrand, Varbergs fästning och Strandpromenaden.
  • Varbergs Stadshotell upplyst med orange fasadbelysning. 
   Fastighet ·

   Genom orange belysning tar vi ställning mot våld

   På lördag den 25 november är det Orange Day, en internationell manifestation mot våld mot kvinnor. Under hela veckan pågår den nationella kampanjen En vecka fri från våld. Vi visar vårt stöd och ställningstagande genom att på lördag belysa Rådhuset och Stadshotellet i orange.
  En mobiltelefon där skärmen visar Kallbadhuset och texten Visit Varberg

  Upptäck våra kulturfastigheter genom Visit Varberg-appen!

  En ny kartguide leder dig på en promenadvänlig rundtur bland våra kulturpärlor i Varberg centrum. Du gör rundturen på egen hand och på kartan kan du följa var du befinner dig.

  Söker du en ny lokal?

  Vi erbjuder rum i varierande storlekar i Kontorshotellet Tvillinghusen. Mitt i centrum hyr vi ut butikslokaler, restauranglokaler samt lokaler för hotellverksamhet. På vår fastighet i Varbergs hamnområde har vi lagerlokaler.

  Företagshuset, Ett av de två Tvillinghusen i Varberg. Kulturhistoriskt stenhus med fasad i beige toner