Fastigheter

  Kommunalt bolag för ägande av fastigheter med kommersiella lokaler och parkeringshus, där flera byggnader har ett kulturhistoriskt värde för Varberg.

  Senaste nytt från våra fastigheter

  • Svartvitt gammalt foto där en man och en kvinna sitter på en balkong i sten framför ett stort fönster. En vit hund står i en stentrappa som leder ner från balkongen. Till vänster i bild syns en hissknapp.
   Fastighet ·

   Historiska bilder pryder hissdörrar i Tvillinghuset

   Under hösten 2022 byttes den uttjänta hissen i ett av Tvillinghusen ut till en modern hiss med gammaldags design. Idag fick den slitna utsidan på hissdörrarna ett rejält lyft då en historisk bild folierades på varje våningsplan.
  • Byggnaden som kallas Magasinet är en ockragul byggnad med rundat tak. Gaveln är utan fönster, på långsidan syns smala ljusinsläpp precis under takfoten.
   Fastighet ·

   Pop up-restaurang på Hooken i sommar

   Äntligen är vi riktigt nära vår vision om att skapa liv i magasinet på Hooken. Ett avtal med krögare från Joels brygga i Läjet är signerat. I partnerskap med Subbe bryggeri i Vare ska de öppna restaurang och taproom i Magasinet i sommar.
  • Skylt med logotyp ovanför entré. Detaljbild så endast skylten och en liten del av tegelfasad syns i bild. I bakgrunden en nattsvart himmel.
   Fastighet ·

   Ny rutin för felanmälan på jourtid

   Vid akuta ärenden utanför kontorstid ringer du in en felanmälan och kopplas då till Räddningstjänsten. Ny rutin från 1 december är att Räddningstjänsten efter samtalet lämnar ärendet vidare till personal hos vår nya samarbetspartner för fastighetsjour, One Security.
  En mobiltelefon där skärmen visar Kallbadhuset och texten Visit Varberg

  Upptäck våra kulturfastigheter genom Visit Varberg-appen!

  En ny kartguide leder dig på en promenadvänlig rundtur bland våra kulturpärlor i Varberg centrum. Du gör rundturen på egen hand och på kartan kan du följa var du befinner dig.

  Söker du en ny lokal?

  Vi erbjuder rum i varierande storlekar i Kontorshotellet Tvillinghusen. Mitt i centrum hyr vi ut butikslokaler, restauranglokaler samt lokaler för hotellverksamhet. På vår fastighet i Varbergs hamnområde har vi lagerlokaler.

  Företagshuset, Ett av de två Tvillinghusen i Varberg. Kulturhistoriskt stenhus med fasad i beige toner