Fastigheter

  Kommunalt bolag för ägande av fastigheter med kommersiella lokaler och parkeringshus, där flera byggnader har ett kulturhistoriskt värde för Varberg.

  Senaste nytt från våra fastigheter

  • Rum med gula väggar, grå dörr och röda gardiner
   Fastighet ·

   Nya kulörer i ett av våra gåtfulla "Tvillinghus"

   Vi är såklart stolta över alla våra fastigheter. Men två spegelvända italienska palats, som dessutom har en gåtfull historia är ändå något alldeles extra. Under vintern och våren har underhållsarbete pågått i ett av husen.
  • En blå mountainbike står parkerad bredvid en bred skogsstig. Granar och lövträd kantar stigen. Solljuset bildar ljusa fläckar på marken.
   Fastighet ·

   Invigning av nya stigcykelslingor i Åkulla

   Lördagen den 27 april kl 14 är det dags för invigning av de efterlängtade stigcykelslingorna i Åkulla friluftsområde. Slingorna är till för alla, de har olika svårighetsgrad och passar såväl nybörjare som erfarna cyklister. Tag med egen cykel och var en av de första som provar de nya slingorna! Ceremonin sker vid Åkulla Skidallians.
  • Ett flygfoto över Tullhuset och Kallbadhuset en klar sommardag, havet ligger spegelblankt.
   Fastighet ·

   Träffa oss på påskdoppet

   Visit Varberg bjuder in till årets första dopp på skärtorsdagen den 28 mars. Då är vi på plats och berättar om utvecklingsplanerna för Tullhuset och Kallbadhuset mellan klockan 15.00-17.00.
  En mobiltelefon där skärmen visar Kallbadhuset och texten Visit Varberg

  Upptäck våra kulturfastigheter genom Visit Varberg-appen!

  En ny kartguide leder dig på en promenadvänlig rundtur bland våra kulturpärlor i Varberg centrum. Du gör rundturen på egen hand och på kartan kan du följa var du befinner dig.

  Söker du en ny lokal?

  Vi erbjuder rum i varierande storlekar i Kontorshotellet Tvillinghusen. Mitt i centrum hyr vi ut butikslokaler, restauranglokaler samt lokaler för hotellverksamhet. På vår fastighet i Varbergs hamnområde har vi lagerlokaler.

  Företagshuset, Ett av de två Tvillinghusen i Varberg. Kulturhistoriskt stenhus med fasad i beige toner