Fastigheter

  VFAB är kommunens eget fastighetsbolag. Vårt fastighets-bestånd består av kulturfastigheter, kommersiella fastigheter och 6 är parkeringshus.

  Senaste nytt från våra fastigheter

  • Skylt med logotyp ovanför entré. Detaljbild så endast skylten och en liten del av tegelfasad syns i bild. I bakgrunden en nattsvart himmel.
   Fastighet ·

   Ny rutin för felanmälan på jourtid

   Vid akuta ärenden utanför kontorstid ringer du in en felanmälan och kopplas då till Räddningstjänsten. Ny rutin från 1 december är att Räddningstjänsten efter samtalet lämnar ärendet vidare till personal hos vår nya samarbetspartner för fastighetsjour, One Security.
  • Äldre byggnad med beige fasadfärg. Bågformade fönster och torn på husets mitt.
   Fastighet ·

   Varmbadhuset i ny kostym

   Under våren påbörjades ett underhållsarbete på det anrika Varmbadhuset, ny puts och renoverade fönster. Arbetet är nu klart och innebär att det snart hundraåriga huset står starkt i många år till.
  • En man sitter på huk bredvid ett rörsystem. Han justerar en kran.
   Fastighet ·

   Elbesparande åtgärder i våra fastigheter

   Vi har en el-situation i Sverige och Europa som är bekymmersam, både kopplad till priserna och den ökade risken av bortkoppling av elnätet. Som fastighetsägare och hyresvärd arbetar vi med både snabba åtgärder och långsiktiga elbesparande lösningar i våra fastigheter. Magnus Aronsson, energiansvarig på VFAB berättar om energieffektiviseringsarbetet.
  En mobiltelefon där skärmen visar Kallbadhuset och texten Visit Varberg

  Upptäck våra kulturfastigheter genom Visit Varberg-appen!

  En ny kartguide leder dig på en promenadvänlig rundtur bland våra kulturpärlor i Varberg. Du gör rundturen på egen hand och på kartan kan du följa var du befinner dig.

  Söker du en ny lokal?

  Vi erbjuder rum i varierande storlekar i Kontorshotellet Tvillinghusen. Mitt i centrum hyr vi ut butikslokaler, restauranglokaler samt lokaler för hotellverksamhet. På vår fastighet i Varbergs hamnområde har vi lagerlokaler.

  Företagshuset, Ett av de två Tvillinghusen i Varberg. Kulturhistoriskt stenhus med fasad i beige toner

  Våra fastigheter på kartan

  På Varbergskartan finns våra fastigheter utmärkta, kulturfastigheterna har ett eget lager och en egen symbol.