Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 21 maj 2024

   Upphandling - konstgräsplaner

   Välkommen att lämna anbud för reinvestering av konstgräsplaner!

  • 20 maj 2024

   Avspark för Väröbacka konstgräsplan

   Nu är byggstarten av Väröbacka konstgräsplan markerad. Men inte med den traditionsenliga spaden utan med en gemensam avspark. Politiker, byggentreprenörer och representanter från Varbergs kommun testade sin bollkontroll i en gemensam ceremoni.

  • 16 maj 2024

   Restaurangen i Magasinet - Hooken by Joels Brygga

   Den 23 maj öppnar restaurangen med Varbergs bästa uteservering för säsongen, nu under namnet Hooken by Joels Brygga. Innanför de ännu stängda dörrarna råder full aktivitet och flertalet ombyggnationer är gjorda.

  • 06 maj 2024

   En svan har landat!

   I Limabacka har de första boende flyttat in i vad som är Varbergs nyaste gruppbostad. Lagom till vårens grönska har också kommunens första Svan landat.

  • 03 maj 2024

   Ett entrégolv värdigt en snart 100-åring

   1925 uppfördes Varmbadhuset i Varberg. Det är en byggnad med mycket tradition och ett av stadens främsta landmärken. Lagom till att byggnaden ska fylla 100 år 2025 har nytt golv lagts på entréplan.

  • 29 april 2024

   Stort intresse för nya räddningsstationen i Värö

   Stämningen var på topp när 800 besökare strömmade till Värös nya räddningsstation på lördagsförmiddagen. Brandbilarnas sirener testades, kluriga frågor besvarades i tipspromenaden, vatten sprutades på eldsflammor, politiker och förbundsdirektör hö...

  • 26 april 2024

   Nya kulörer i ett av våra gåtfulla "Tvillinghus"

   Vi är såklart stolta över alla våra fastigheter. Men två spegelvända italienska palats, som dessutom har en gåtfull historia är ändå något alldeles extra. Under vintern och våren har underhållsarbete pågått i ett av husen.

  • 25 april 2024

   Invigning av nya stigcykelslingor i Åkulla

   Lördagen den 27 april kl 14 är det dags för invigning av de efterlängtade stigcykelslingorna i Åkulla friluftsområde. Slingorna är till för alla, de har olika svårighetsgrad och passar såväl nybörjare som erfarna cyklister. Tag med egen cykel och ...

  • 16 april 2024

   Upphandling - Maskinhall Övrevi IP

   Välkomna att lämna anbud för byggnationen av en maskinhall på Övrevi idrottsplats i Tvååker.

  • 15 april 2024

   Berätta om er upplevelse

   Varje vår skickar vi ut en kundundersökning där vi ber alla våra hyresgäster att svara på några frågor. Den 17 april startar 2024 års kundundersökning. Är du hyresgäst hos oss - håll utkik i din mejlkorg!

  • 08 april 2024

   Skällinge räddningsstation - nu är bygget igång!

   Det bjöds på strålande sol och glada miner i Skällinge när det första spadtaget togs för räddningsstationen vid lunchtid den 8 april.