Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 26 januari 2024

   Kontrakt signerat för bygget av Limabacka förskola

   Torsdagen den 25 januari skrevs kontrakt med Skanska. Under våren 2024 påbörjas bygget av den nya förskolan i Limabacka. En förskola i två plan med plats för 160 barn, vilka får en utemiljö indelad i lekzoner – där den vilda delen hamnar i skogsbr...

  • 12 januari 2024

   Entreprenör klar för ombyggnad av Rotundan

   Arbetet med Rotundan har pågått sedan september 2023. Projektet är uppdelat i två delar, underhållsarbete och utveckling. Den 8 januari skrevs kontrakt med för en totalentreprenad MTA för utvecklingsprojektet.

  • 03 januari 2024

   Ändrade öppettider för växel och leveransmottagning

   Från och med den 8 januari har vi ändrade öppettider i Tullhuset. Vår växel är bemannad vardagar kl 9-15 med lunchstängt kl 12-13, under våra öppettider har vi möjlighet att ta emot varuleveranser.

  • 02 januari 2024

   Öppning av p-hus Falkenbäck dröjer

   Byggnationen av det nya parkeringshuset i Falkenbäck är klar men trots det kommer det dröja ett litet tag innan garaget öppnar för allmänheten. Anledningen är att parkeringssystemet för kameraavläsning som innebär att parkeringstiden registreras a...