Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 29 april 2024

   Stort intresse för nya räddningsstationen i Värö

   Stämningen var på topp när 800 besökare strömmade till Värös nya räddningsstation på lördagsförmiddagen. Brandbilarnas sirener testades, kluriga frågor besvarades i tipspromenaden, vatten sprutades på eldsflammor, politiker och förbundsdirektör hö...

  • 26 april 2024

   Nya kulörer i ett av våra gåtfulla "Tvillinghus"

   Vi är såklart stolta över alla våra fastigheter. Men två spegelvända italienska palats, som dessutom har en gåtfull historia är ändå något alldeles extra. Under vintern och våren har underhållsarbete pågått i ett av husen.

  • 25 april 2024

   Invigning av nya stigcykelslingor i Åkulla

   Lördagen den 27 april kl 14 är det dags för invigning av de efterlängtade stigcykelslingorna i Åkulla friluftsområde. Slingorna är till för alla, de har olika svårighetsgrad och passar såväl nybörjare som erfarna cyklister. Tag med egen cykel och ...

  • 16 april 2024

   Upphandling - Maskinhall Övrevi IP

   Välkomna att lämna anbud för byggnationen av en maskinhall på Övrevi idrottsplats i Tvååker.

  • 15 april 2024

   Berätta om er upplevelse

   Varje vår skickar vi ut en kundundersökning där vi ber alla våra hyresgäster att svara på några frågor. Den 17 april startar 2024 års kundundersökning. Är du hyresgäst hos oss - håll utkik i din mejlkorg!

  • 08 april 2024

   Skällinge räddningsstation - nu är bygget igång!

   Det bjöds på strålande sol och glada miner i Skällinge när det första spadtaget togs för räddningsstationen vid lunchtid den 8 april.