Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 21 februari 2022

   På gång! Upphandlingar 2022

   Under 2022 ser vi att vi kommer upphandla rekordmånga beställningar från Varbergs kommun. För att få en överblick vad som komma skall har vi tagit fram en liten framtidsspaning. Här presenterar vi upphandlingar som under året kommer att publiceras...

  • 18 februari 2022

   Upphandling - Hjälp oss att bygga framtidens gymnasieskola!

   I det växande Varberg poppar bostäder och förskolor upp på bred front i kommunen. Nu har det kommit till gymnasieskolans tur att få en uppgradering. Peder Skrivares skola är en trotjänare som nyligen fyllde 50 år. Skolan har ett brett utbildningsu...

  • 09 februari 2022

   Rys och Mys uppmärksammas

   Besökte du Rys och Mys i höstas? Evenemanget har blivit nominerad till Best creative lighting event (d)arc awards.

  • 08 februari 2022

   Nu öppnar vi för besökare igen

   Den 9 februari påbörjas avvecklingen av restriktionerna, det var efterlängtade besked! Detta gör stor skillnad för många av våra hyresgäster som bedriver verksamheter som varit hårt begränsade under två års tid.

  • 04 februari 2022

   Varberg Energi Arena – Upphandling pågår!

   Till fotbollssäsongen 2023 ska en ny läktare stå klar för Varbergs BOIS Allsvenska matcher. Nu ligger upphandlingen för byggnationen ute på TendSign och sista anbudsdag är 7 mars.

  • 01 februari 2022

   Felanmälan nytt formulär

   Har du sparat en länk till formuläret för felanmälan som helt plötsligt slutat fungera? Det beror på att vi tillfälligt gått tillbaka till vårt gamla formulär.