Nyheter

  Vi är stolta över vårt uppdrag! I vårt nyhetsflöde kan du läsa om vårt arbete med att förvalta kommersiella lokaler och kulturfastigheter, bygga samhällsfastigheter och erbjuda parkering i p-hus.

  • 29 maj 2023

   Små spadtag med stor betydelse när bygget av Trönningenäs förskola drog igång

   Med färgglada spadar tog barn och politiker de första spadtagen för Trönningenäs förskola. Förskolan som byggs i anslutning till det växande bostadsområdet Fyrstrandsbyn kommer erbjuda plats för 80 barn och ha en väl tilltagen utemiljö.

  • 24 maj 2023

   Premiär, Magasinet på Hooken slår upp portarna!

   Nu är det äntligen dags att välkomna gäster och kunder till Magasinet. En restaurang i den ena änden och i den andra en butik med tidlösa plagg och prylar. Gemensamt för verksamheterna är att utbudet för tankarna till kust och hav.

  • 12 maj 2023

   Premiär för NAMI Bold

   På Bäckgatan, bakom pappade fönster har det under dryga halvåret pågått utveckling. Tillsammans med Restaurang NAMI har vi anpassat lokalerna och nu finns en japansk bar i Varbergs utbud.

  • 12 maj 2023

   En dag i Åkulla med Lindbergs ÅK 3

   För tredje året i rad har vi erbjudit kommunens tredjeklassare att under en dag byta ut sina vanliga undervisningslokaler mot naturen runt Åkulla friluftsgård. Sist ut för denna vår var Lindbergs skola som den 10 maj prickade in en riktig kanondag...

  • 11 maj 2023

   Historiska bilder pryder hissdörrar i Tvillinghuset

   Under hösten 2022 byttes den uttjänta hissen i ett av Tvillinghusen ut till en modern hiss med gammaldags design. Idag fick den slitna utsidan på hissdörrarna ett rejält lyft då en historisk bild folierades på varje våningsplan.

  • 05 maj 2023

   Byggceremoni vid nya Värö Räddningsstation

   Solen strålade på de som under gårdagen, den 4 maj, samlats för att fira att byggnationen av den nya räddningsstationen i Värö är i gång. Då bygget hunnit en bit på vägen byttes det traditionella ”första spadtaget” ut och snickarfärdigheter sattes...

  • 02 maj 2023

   Upphandling för Bläshammar förskola

   I TendSign finner ni nu inbjudan om att lämna anbud inför byggnationen av en ny förskola i Bläshammar. Uppdraget är en totalentreprenad och byggstarten är planerad till slutet av sommaren 2023.

  • 02 maj 2023

   Elevernas idéer blev verklighet

   Den 20 maj 2019 bjöd årskurs 4 på Buaskolan in till vernissage. Där visade de upp kreativa modeller över den framtida utformningen av Bua förskolas utegård. Fyra år senare besökte vi eleverna igen, denna gången för att visa att deras kreativa förs...