Ett flygfoto över Tullhuset och Kallbadhuset en klar sommardag, havet ligger spegelblankt.

  Träffa oss på påskdoppet

  Visit Varberg bjuder in till årets första dopp på skärtorsdagen den 28 mars. Då är vi på plats och berättar om utvecklingsplanerna för Tullhuset och Kallbadhuset mellan klockan 15.00-17.00.

  Du hittar oss på Badhusplatsen, ytan mellan Tullhuset och Kallbadhuset. Vi berättar om utvecklingsplanerna för Tullhuset och Kallbadhuset, visar bilder och svarar på dina frågor. På plats finns tjänstepersoner och politiker ur Varbergs fastighets styrelse.

  Vi är på plats klockan 15.00-17.00 - Välkommen!

  Titta in i Tullhuset

  Mellan klockan 15.00-16.45 finns det möjlighet att ta en titt i Tullhuset, entréplan och plan 3. Observera att tredje våning inte är tillgänglig för dig som inte klarar att gå i trappor. Är du nyfiken på detta anmäler du ditt intresse i tältet.

  Vad betyder platsen för dig?

  Vi är nyfikna på vad platsen betyder för dig och hoppas du kan tänka dig att lägga cirka två minuter på att svara på vår enkät. Svaren kommer att användas i arbetet där vi dokumenterar bakgrund, nuläge och utveckling för våra fastigheter med omgivningar. Tack för ditt bidrag!

  Till enkäten. Länk till annan webbplats.

  Ta ett dopp!

  Vill du ta ett dopp så leder Friskis & Svettis uppvärmningen på stranden kl 16.45 och 17.00 går startskottet för själva doppet! Ta chansen och norpa något av påskäggen som guppar ute i vattnet och vinn en biljett till Diggiloo! Varbergs Livräddningssällskap finns på plats och bevakar Påskdoppet med flera livräddare.


  Publicerad den:

  Senast ändrad: