Våningsplan i p-hus. Betongvägg med p-rutor. På väggen är schablon målad, en glad vit bil med laddsladd. 

    Laddning dröjer i p-hus Falkenbäck

    Tekniska problem att ansluta laddstolparna till leverantör är anledningen till att det ännu inte är möjligt att ladda elbilen i p-hus Falkenbäck. Arbetet med att finna en lösning pågår. Parkeringsrutorna är tillgängliga för vanlig parkering fram till dess att laddstolparna är i drift och skyltning är uppsatt.

    - Det har tyvärr varit lite krångel med de nya laddstolparna, säger Albin Hillbom som ansvarar för mobilitet på VFAB. Först blev leveransen försenad och därefter upptäcktes de tekniska problemen. Vi är en lösning på spåren men det tar dessvärre lite tid att få laddstolparna i drift. Fram till dess får laddplatserna fungera som vanliga parkeringsrutor och vi hänvisar de som behöver ladda till p-hus Lorensberg ett tag framöver, säger Albin.

    Publicerad den:

    Senast ändrad: