Ovanför entrén sitter en digital skylt som visar antalet bilar som parkerat i p-huset.

  Parkeringsavgifter och tillstånd

  Du kan inte köpa till extra timmar för att parkera längre i våra parkeringshus än tidsangivelserna tillåter, max 3 eller 10 timmar. Natt- och dygnsparkering är avgiftsbelagd. För dig som vill parkera regelbundet erbjuder vi ett begränsat antal parkeringstillstånd.

  Nattetid är p-husen låsta. Passerkod får du när du genomfört din betalning.

  Prislista

  • Nattparkering: 30 kr/natt
  • Dygnsparkering: 120 kr/dygn
  • Parkeringstillstånd Natt: 350 kr/månad
  • Parkeringstillstånd Dygnet-runt: 900 kr/månad

  Priser för natt- eller dygnsparkering, kan komma att förändras löpande under året.

  Priser för parkeringstillstånd justeras varje år den 1 januari. Nya avtalspriser aviseras minst med en (1) månads framförhållning på vår hemsida.

  Information om våra olika sätt att parkera

  Nattparkering

  Du kan köpa nattparkering i alla våra p-hus.

  Bra att känna till vid nattparkering

  Nattparkering gäller mellan kl 23-09. Du som köpt nattparkering en vardagkväll har möjlighet att stå parkerad fram till klockan 09.00 på din biljett. Du som köpt nattparkering en lördag får stå till kl 09.00 på måndag morgon på din biljett. Efter klockan 09.00 behöver du avsluta din parkering genom att lämna anläggningen, extra parkeringstid kan inte köpas till.

  Dygnsparkering

  För dig som vill parkera länge finns möjlighet till dygnsparkering mot avgift i Briggen, Falkenbäck och på nedre plan i Lorensberg. Det finns ingen begränsning i antal dygn.

  Parkeringstillstånd för regelbunden parkering

  Om du har behov av regelbunden parkering har vi tillstånd som löper på månadsvis till du själv säger upp avtalet. Som regel gäller ditt tillstånd från den första dagen i varje månad. Priset för den första månaden sänks motsvarande de dagar som redan passerat.

  Parkeringstillstånd Natt

  Du kan köpa Nattparkeringstillstånd månadsvis i alla våra parkeringshus. Nattparkering gäller kl 23-09, innan kl 23 går nattparkeringen att kombinera med den avgiftsfria parkeringstiden. Morgonen efter behöver du lämna parkeringhuset senast kl 09 för att avsluta din parkering.

  Tillstånd för nattparkering köper du i vår app P-HUS Varberg. Det är även möjligt att använda betaltjänsterna Easy Park eller Parkster för att köpa nattparkeringstillstånd, observera att du själv kan behöva uppdatera köpet vid varje månadsskifte beroende på app.

  Parkeringstillstånd Dygnet-runt

  I Briggen, Falkenbäck, Lorensberg och Kanngjutaren kan du köpa Dygnet-runt-tillstånd, du väljer fritt i vilket av p-husen du vill parkera. Tillståndet gäller i mån av plats.

  Ställ dig i kö för ledig plats

  Vi har ett begränsat antal parkeringstillstånd tillgängliga. Om alla tillstånd är upptagna kan du ställa dig i kö och får då ett mail när det finns en ledig plats. Mer information i appen P-HUS Varberg.

  Guide för köp av parkeringstillstånd

  För att köpa parkeringstillstånd behöver du logga in och registrera dig i appen P-HUS Varberg. Det finns en guide som hjälper dig steg för steg.

  Så här betalar du din parkering

  Natt- och dygnsparkering betalas via någon av betaltjänsterna Parkster eller Easy Park.

  Information om betaltjänsterna finns på skyltning i alla våra parkeringshus samt på Parkster och Easy Parks webbplatser.

  Easy Park Länk till annan webbplats.
  Parkster Länk till annan webbplats.

  Parkeringstillstånd som löper på månadsvis till du själv säger upp abonnemanget köper du i vår app P-HUS Varberg.

  Senast publicerad: