Kluriga lägen fixar vi tillsammans

  I våras tillsattes en projektgrupp för att intensifiera arbetet med våra hyresgäster som på olika sätt drabbades när coronapandemin slog till. Gruppen har fortsatt arbetet i mindre skala, men växlar nu upp igen.

  I de skärpta råden från Folkhälsomyndigheten som presenterades igår ska vi undvika fysisk kontakt med andra personer än de vi bor med. Vi uppmanas även att avstå från att vistas i inomhusmiljöer så som butiker och köpcentrum. Detta innebär att flera av våra hyresgäster har en ny tuff tid framför sig.

  - Vi vill påminna om att vi finns tillgängliga för dialog. Kluriga lägen har en förmåga att skapa nytänkande och vi finns som bollplank och samarbetspartners, säger Anna-Kajsa Stengård, affärsutvecklare och en av kontaktpersonerna från projektgruppen.

  Aktiviteter för att stärka upplevelsen stadsrummet

  Innan de senaste direktiven kom hade vi inlett ett samarbete Galleria Trädgården och Amplified för att stärka upplevelsen i stadsrummet. Det handlar om live musik som ska röra sig mellan torget och Gallerian och stämningshöjande rekvisita utanför butikerna.

  Vi behöver er input

  Vi bevakar vad som sker på både nationell och internationell nivå i de branscher där ni, våra hyresgäster verkar. Men här behöver vi er hjälp, det är ni som arbetar mitt i det. Hör av er om ni har frågor, vill bolla något eller har förslag på samarbete.

  Kontaktpersoner

  Anna-Kajsa Stengård, affärsutvecklare.
  E-post: anna-kajsa.stengard@varberg.se
  Telefon: 0340 – 50 60 29

  Lina Persson, kulturgeograf
  E-post: lina.persson@varberg.se
  Telefon: 0340 – 50 60 32

  Publicerad den:

  Senast ändrad: