Testa nattparkering-
  1 månad för 1 krona!

  Vill du ha tak över huven? Under en hel månad kan du slippa tänka på att skrapa rutorna på bilen. Istället kan du testa nattparkering i våra p-hus, 1 månad för 1 krona. Kampanjen gäller 1-28 februari.

  Ditt tillstånd köper du via Easypark-appen eller deras sms-tjänst, där får du även en portkod att använda om du behöver komma in när grinden är låst.

  Bra att känna till

  Parkeringshusen är öppna mellan kl 06-23 alla dagar. Nattparkering gäller från kl 23 fram till kl 09 dagen efter. Under dagtid är det kostnadsfritt att parkera i alla parkeringshus, dock gäller tidsbegränsningar, 3 eller 10 timmar, som skiljer sig mellan parkeringshusen och mellan olika våningsplan.

  Du som har köpt nattparkering kan nyttja den kostnadsfria parkeringstiden i direkt anslutning till din betalda nattparkering under förutsättning att den kostnadsfria tiden överlappar tiden för nattparkering.

  Vi vet att det är mycket att hålla reda på, låt oss ge ett exempel:
  Du har köpt nattparkering i p-huset Lorensberg och valt att parkera på entréplan där det är 3 timmars fri parkering. Du anländer kl 20.30 och din parkeringstid skulle då gå ut kl 23.30 vilket är efter kl 23, i detta fall går din parkeringstid automatiskt över till din betalda nattparkering. Hade du istället anlänt kl 18 så hade din fria parkeringstid gått ut kl 21, då återstår det två timmar tills ditt tillstånd för nattparkering gäller. För att inte riskera en kontrollavgift är det då bättre att välja att parkera på nedre plan där du får stå fritt i 10 timmar.

  En annan bra sak för dig som köpt nattparkering är att du får stå från kl 14 på lördagen till kl 09 på måndag morgon, om du har valt en plats där det är 10 timmarsparkering.

  Erbjudandet gäller endast 1-28 februari 2021, i alla våra p-hus utom Kyrkoherden som är stängt nattetid. Begränsat antal platser.

  Vad händer sen?

  Då kampanjen enbart gäller en månad är det endast det du förbundit dig till. När din testmånad av nattparkering har passerats avslutas den automatiskt.

  Om detta var grejen för dig köper du en ny månad på samma sätt, i Easypark-appen eller via deras sms-tjänst. Då betalar du ordinarie månadsavgift, 350 kronor.

  Publicerad den:

  Senast ändrad: