Tullhuset i Varberg, gammal tegelbyggnad med rött tak.

  Välkommen till vår nya hemsida!

  Vi är väldigt glada över att kunna visa upp en omarbetad hemsida med ny design. Nya varbergsfastighets.se har liknande struktur som vår gamla hemsida men med färre antal sidor och inte minst ett nytt och fräscht utseende.

  Vår nya hemsida är med andra ord en blandning mellan gammalt och nytt. Mycket av innehållet är samma som tidigare men lite omarbetat och justerat. Du kommer att känna igen dig och vår förhoppning är att du enkelt ska hitta det du söker.

  Vad är nytt?

  • Ljus, luftig design och ny färgskala.
  • Nyhetsfiltrering gör att du kan läsa de senaste nyheterna om just det du är intresserad av.
  • Förbättrad sökfunktion.
  • Hitta på sidan-funktion ger överblick och samlar rubriker i högerspalt på sidor med mycket text.
  • Kundwebb, en sida med information riktad till hyresgäster, men som är öppen för alla
  • Ökad tillgänglighet och ett formulär gällande tillgänglighet där synpunkter kan lämnas anonymt.

  Förbättrad tillgänglighet

  Med hjälp av vårt nya webbverktyg ska vi nu ha en hemsida med förbättrad tillgänglighet. Alla bilder har alt-text och alla externa länkar är länktextade. Texter har arbetats om och Hitta på sidan-funktion gör det lättare att hitta rätt.

  Nu, i uppstartsfas, finns det en del hjälpmedel som vi inte kunnat koppla på förrän efter lanseringen. Vi kommer skyndsamt att arbeta med dessa delar för att så snart som möjligt ha hemsidan tillgänglig för alla. Uppläsningsverktyget Readspeaker kommer att kopplas på och göra uppläsningen av pdf:er möjlig.

  Upplever du hinder när du använder vår hemsida, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig!

  Kontaktuppgifter, formulär och mer information om tillgänglighet

  Nytt för dig som är hyresgäst

  Vi välkomnar dig som är hyresgäst till en kundwebb där vi samlat all information som är bra för dig att känna till. Här hittar du kontaktuppgifter till det team som arbetar med just din fastighet, nyheter som berör dig och våra fastigheter. Fler funktioner kommer att arbetas fram och kopplas på efter hand.

  Kommande nyhet

  Vi kommer att använda ett nytt verktyg även för nyhetsbrev framöver. Du kommer att kunna välja vilka av nyhetsbreven du är intresserad av. Du som är prenumerant på våra nuvarande nyhetsbrev uppmanas att lämna ditt samtycke till fortsatt prenumeration i vårt första nya nyhetsbrev.

  Arbetet fortsätter

  Utvecklingen av hemsidan är en pågående process och vår ambition är att ständigt utveckla och förbättra den.

  Hör gärna av dig till oss om du har frågor, funderingar, synpunkter eller hittar fel någonstans.

  Vi hoppas du ska trivas med vår nya hemsida!

  Publicerad den:

  Senast ändrad: