Nyheter

  • 27 september 2022

   Så arbetar vi med energifrågan

   Vi befinner oss i ett besvärligt läge vad gäller energiförsörjning. En situation som mer eller mindre drabbar alla i samhället. Som fastighetsägare arbetar vi nu för fullt med snabba el-effektiviseringar samtidigt som långsiktiga energiprojekt.

  • 26 september 2022

   Seminarium för våra hyresgäster

   I våras fick vi ta emot priset ”Årets fastighetsägare” under Varbergsgalan. Något vi är otroligt glada för och gärna firar tillsammans med våra hyresgäster. Vi bjuder därför in er till två seminarier i Rådhussalen.

  • 16 september 2022

   Belysning av kulturfastighet vid torget

   Under hösten sätter Varbergs Fastighets AB upp ny fasadbelysning på Stadshotellet. Projektet är det första steget att genom belysning bidra till en attraktiv och hållbar livsmiljö där människor trivs och vill vistas.

  • 05 september 2022

   Vi vill träffa dig från byggbranschen

   Är du byggentreprenör? Då vill vi gärna möta dig i vår vackra Rådhussal, tisdag den 11 oktober.

  • 23 augusti 2022

   120 år sedan Varbergs stadshotell invigdes

   Idag vill vi uppmärksamma och bjuda på en 120 år gammal tillbakablick från invigningen av Varbergs stadshotell.

  • 22 augusti 2022

   Stort tack för igår!

   Solen strålade och stämningen var på topp när Rix FM Festival gästade Varberg under gårdagen. Torget var fyllt av musik och aktiviteter redan från kl 12 och människor strömmade in. Utanför Rådhuset fanns en Dans Lounge där Dansstudion Varberg var ...

  • 17 augusti 2022

   Upphandling – Gruppbostad i Limabacka

   I Limabacka, norr om Varberg har vi fått i uppdrag av Varbergs kommun att projektleda bygget av en gruppbostad. Ett bostadsalternativ för vuxna personer med funktionsnedsättning som ger möjlighet att skapa ett eget hem. Den planerade gruppbostaden...

  • 16 augusti 2022

   Byggkran på Torggatan

   Från den 15 augusti är det åter full fart i projektet som pågår uppe på taket i kvarteret Läkaren. Kranen kommer på plats igen och Torggatan smalnar av lite. Men bakom byggstöket har butikerna öppet som vanligt.