Vita stugor i funkisstil bortom en vit skylt med texten Apelvikstrand strandhus och lägenheter, pil visar vägen mot receptionen.

  Apelvikens stugby

  I semesterbyn ApelvikStrand, i södra delen av Varberg, kan du boka boende med självhushåll året runt. Endast 100 meter från Apelvikens långsträckta sandstrand hittar du dessa härliga strandhus, med hög standard, flitigt bokade av sommargäster, surfare och studenter.

  32 strandhus

  Husen är på 40 kvm fördelat på två sovrum, ett allrum med kök, dusch och wc. Åtta av husen är tillgänglighetsanpassade och gör det möjligt för alla att ta del av det strandnära boendet. Enklare boende i form av lägenheter finns också på området.

  Stugor i funkisstil med stora glaspartier mot en liten uteplats. I förgrunden rosa blommor och strandgräs.

  Historia

  De 32 strandhusen ersatte de äldre, mindre stugorna i Apelvikens stugby. De nya husen invigdes 2010 och i samband med detta byggdes även en ny grillplats och lekplats på området. Stugorna renoverades 2018.

  Varbergs Fastighets AB förvaltar byggnaderna, marken ägs av Varbergs kommun.

  Drönarbild över Apelvikstrand, stugby med vita stugor vid havet.

  Hitta till Apelvikens stugby

  Är du nyfiken på var Apelvikens stugby ligger? Alla våra fastigheter är utsatta på Varbergskartan, med hjälp av den kan du lätt navigera.

  Senast publicerad:

  Fakta

  Fastighetsbeteckning

  Getakärr 5:129

  Byggår

  2009-2010

  Arkitekt

  Mattias Karlsson, Karlsson Wachenfeldt Arkitekter AB

  BTA (Bruttoarea)

  1 927 m²

  Tillgänglighet

  Åtta av husen är tillgänglighetsanpassade. I anslutning till husen finns avsedd parkering och ramp till entré i markhöjd. RWC i dessa hus.

  Kontakt

  Är du hyresgäst och vill komma i kontakt med oss som arbetar med din fastighet?

  Alla kontaktuppgifter finns här