Infart till Kyrkoherdens p-hus, blå skyltar upplyser om parkeringstid.

  P-hus Kyrkoherden

  Parkeringshuset Kyrkoherden ligger i kvarteret intill Galleria Trädgården. Nära torget och stadens shoppingstråk likväl som det är gångavstånd till Varbergs Fästning och strandpromenadens bad.

  Detta parkeringshus har två olika infarter, från Bäckgatan och från Prästgatan. Det finns kommunikationsvägar för gående mellan planen.

  I Kyrkoherden är det gratis att parkera under dagtid men tiden är reglerad. Du får stå parkerad i max 3 timmar (överskjutande timmar kan inte köpas till). Öppettider är samma som i alla våra p-hus, alla dagar kl 06-23. Mellan kl 23-09 kan du nattparkera mot avgift.

  I Kyrkoherden Bäckgatan finns laddplatser för elbil. Parkeringplatser för rörelsehindrade finns i p-hus från båda infarterna.

  Varbergs Fastighets AB äger och förvaltar Kyrkoherden, Varbergs kommun hyr parkeringshuset för allmänna parkeringsplatser.

  Hitta parkeringshus via karta

  Kyrkoherden visas som två parkeringshus på kartan då det finns två infarter. Du kan inte köra med bil mellan de olika. Via Varbergskartan får du överblick äver dem och var de ligger.

  Senast publicerad:

  Fakta

  Fastighetsbeteckning

  Kyrkoherden 5

  Byggår

  2004-2005

  Arkitekt

  Fredblad Arkitekter AB

  BTA (Bruttoarea)

  6 119 m²

  Tillgänglighet

  Parkeringshuset Kyrkoherden har tillgänglighetsanpassade parkeringsplatser samt hiss.

  Kontakt

  Har du upptäckt ett fel i p-huset?

  Här gör du en felanmälan

  Vill du komma i kontakt med fastighetsteamet som har hand om våra p-hus?

  Alla kontaktuppgifter finns här