Uteservering med sittgrupper i trä. En stor dubbeldörr i glas är öppen in mot restaurangen.

  Hamnpaviljongen

  Hamnpaviljongen med närhet till Varbergs fästning, strandpromenaden och barnens badstrand är mycket populär speciellt sommartid. Här anordnas livemusik, DJ-kvällar och ibland sportevenemang på storbildsskärm.

  Hamnpaviljongen som ligger på hamnplan byggdes och invigdes 2011. Restaurangen ligger intill Campus och bidrar till en mer levande plats för studenter, invånare och besökare inte bara under sommarmånaderna, utan året om.

  Ombyggnation 2016

  2016 byggdes restaurangen ut och fick fler sittplatser inom- och utomhus. Köket flyttades och en toalett nås nu innifrån restaurangen. Entrén flyttades och byggdes om för att ge ett bättre klimat inne i restaurangen vintertid.

  Historia

  Den nya restaurangen Hamnpaviljongen ersatte 2011 det tidigare gatuköket Hamnkiosken som hade funnits på hamnplan i 32 år. Verksamheten utvecklades med sittplatser inomhus och möjlighet till året runt verksamhet.

  Det var Per-Gunnar Johansson tillsammans med hustrun Irma som drev Hamnkiosken under de 32 åren. Per-Gunnar även välkänd för sin P-G:s senap.

  Varbergs Fastighets AB äger och förvaltar Hamnpaviljongen sedan den byggdes 2011.

  Hitta till Hamnpaviljongen

  Är du nyfiken på var Hamnpaviljongen ligger? Alla våra fastigheter är utsatta på Varbergskartan, med hjälp av den kan du lätt navigera.

  Senast publicerad:

  Fakta

  Fastighetsbeteckning

  Getakärr 9:14

  Byggår

  2010-2011, ombyggnad 2016

  Arkitekt

  Mattias Karlsson, Karlsson Wachenfeldt Arkitekter AB

  BTA (Bruttoarea)

  329 m²

  Tillgänglighet

  Anpassade parkeringsplatser finns bland de allmänna platserna utanför Hamnpaviljongen. Entrén är i marknivå och RWC finns.

  Kontakt

  Är du hyresgäst och vill komma i kontakt med oss som arbetar med din fastighet?

  Alla kontaktuppgifter finns här